2013. október 7., hétfő

Vendetta Inc. - Kulturális hadviselés

A budapesti Vendetta Inc. 2011 elején alakult, de igazán lendületbe csak 2012 nyarán került. Ekkor csatlakozott hozzájuk a frontemberük, József Mátyás.  A zenekar súlyos groove/thrash metál zenéjével egy fajta kulturális, társadalmi hadviselést vív. Elhivatott céljuk, felhívni az emberek figyelmét a jelen társadalmi létszerveződés morális problémáira, értéktelenségére, emellett ellenpólusát képezni az aktuális tömegzenei jelenségeknek, az eredeti kompromisszummentes metál attitűdjének újbóli életre hívásával.


Ebből az attitűd képből eddig két dalukat osztották meg nyilvánosan, amolyan első demó felvételekként. A Taste Of Power című számukat még tavaly, 2012 végén rögzítették. Egy sallangmentes erősen őrlő groove metál nóta veszett riff szaggatásokkal, nyújtásokkal és Matyi jellegzetes hörgős énekével. Ehhez kapcsolták a tavasszal felvett újabb dalukat az Entangel-t, amely hasonló energiával robban ki. Ha jól tudom a nyárra terveznek egy 5 számos ’EP felvételt, ami remélem már meg is történt, és hamarosan az is hallgatható lesz.
A Vendetta Inc.-ben meg van a cél, és az adottság is, hogy jó kis ütőképes csapat legyen a magyar zenei kavalkádban. Ajánlom mindazok figyelmében, akik kedvelik a pörgősebb, zúzósabb metál hadviselést. Cultural Warfare


Tagok: József Mátyás – ének, Salgó Norbert – dob, Nemes Nimród – basszus, Bartha Barna - gitár



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése